Hebon

Afdrukken

Is Hebon incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Meibergdreef 9 , 1105 AZ Amsterdam,

E-mail

Over Hebon

Hebon is een landelijk onderzoek onder families waar borst- en eierstokkanker veel voorkomt. Hebon staat voor: HEreditair (=erfelijk) Borst- en eierstok (=Ovarium) kanker onderzoek Nederland. Het primaire doel van de Hebon studie is het faciliteren van onderzoek onder families met een verhoogd risico op borst- en eierstokkanker. Alle families die zich ooit voor BRCA1/2 mutaties hebben laten testen, komen voor het onderzoek in aanmerking. Deze familieleden krijgen een uitnodiging toegestuurd. Medewerking aan de studie houdt in dat de deelnemer een deelnemersverklaring ondertekent en een vragenlijst invult. Deze website informeert de families die zijn uitgenodigd en geeft instructies aan de deelnemers. Daarnaast bevat het een informatiedeel dat alle aspecten waar een persoon uit een hoog risico familie mee te maken kan krijgen belicht

Is Hebon in Meibergdreef 9, Amsterdam 1105 AZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3690772]