Heerings Haarwerken

Afdrukken

Is Heerings Haarwerken incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Wilhelminasingel 125 , 6221 BJ MAASTRICHT,

E-mail - Geen ingevoerd

Over Heerings Haarwerken

Anita en Patrick Heerings Haarwerken is in handen van Anita en Patrick Heerings. Samen drijven zij ook ‘Anita & Patrick Kappers.’ De salon is al in 1962 opgezet. ‘Heerings Haarwerken’ is sinds die tijd een begrip in Maastricht en omstreken. Patrick en Anita Heerings namen in 1998 de zaak over van zijn vader. In 2014 besloten ze de naam te veranderen in ‘Anita & Patrick Haarwerken’ en ‘Anita & Patrick Kappers’. Patrick neemt het voortouw bij de haarwerken, en Anita bij de kapsalon. Maar voortdurend ondersteunen zij elkaar en vullen elkaar aan. Hierdoor bent u verzekerd van een topresultaat. Belangrijk voor Patrick en Anita: “Wij willen mensen blij maken. Als mensen zich mooi voelen, verlaten ze blij de salon, gedragen ze zich meer ontspannen en leven ze gemakkelijker. Wij maken mensen mooi van buiten naar binnen.”

Is Heerings Haarwerken in Wilhelminasingel 125, MAASTRICHT 6221 BJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3679362]