Hekwerk

Afdrukken

Is Hekwerk incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Postbus 51340 , 1007 EH Amsterdam,

E-mail - Geen ingevoerd

Over Hekwerk

De Vliegende Panters zijn Rutger de Bekker, Diederik Ebbinge & Remko Vrijdag.In 1995, het jaar dat ze afstudeerden op de Akademie voor Kleinkunst in Amsterdam, wonnen zij de Wim Sonneveldprijs. Hekwerk Theaterprodukties nodigde De Vliegende Panters uit om bij dit impresariaat te komen.Vervolgens gingen ze aan hun eerste avondvullende voorstelling werken onder regie van Ruut Weissman. 'SEX' was het resultaat en sloeg, bij zowel pers als publiek, in als een bom. Twee seizoenen lang werd met dit programma met succes langs de diverse theaters gereisd. De tournee werd besloten met een tv-registratie door de VARA in maart ’98.Opvolger ‘HYPE’ was op alle fronten zo mogelijk nog succesvoller. Een uitverkochte tournee langs de grote zalen gevolgd door een integrale tv-registratie. En, na ongeveer tweehonderdzeventig shows, een voorlopig hoogtepunt middels twee uitverkochte optredens in het Koninklijk theater Carré in december 2000.Tijd om op de lauweren te rusten namen de heren niet want er werd alweer driftig geschreven aan een TV-serie. De negendelige serie ‘Daar Vliegende Panters’ werd vanaf oktober 2001 wekelijks uitgezonden bij de VARA. Tevens kwam er een CD met songs uit de serie op de markt, met daarop onder andere de hitsingle ‘Houdoe’.Uitgeverij Thomas Rap heeft eind september 2002 een boekje met de teksten van ‘SEX’ & ‘HYPE’ uitgegeven. In 2004 verscheen een tweede boekje, ditmaal met de teksten van het programma ‘DE GROTE DRIE’.De voorstelling ‘DE GROTE DRIE’ ging in september 2002 in première in het Nieuwe de la Mar Theater te Amsterdam. Ook met deze voorstelling hebben De Vliegende Panters twee seizoenen lang uitverkochte zalen bespeeld. Met ditmaal 4 keer een uitverkocht Carré.Vervolgens richtten de mannen zich op de opnames van een tweede Tv-serie. Deze 9-delige serie is door de VARA eind 2005 en begin 2006 wekelijks uitgezonden. Uit deze serie heeft de VARA zowel een soundtrack CD als 2 single Cd’s gelanceerd 'Houdios' en 'Lekker Reppe'. De hele serie is verkrijgbaar op Dvd.Na de Tv-opnames zijn De Vliegende Panters zich weer gaan bezighouden met theater, en wel met hun programma ‘Ebbinge, Vrijdag en De Bekker’. Het programma ging september 2006 in de Stadsschouwburg Utrecht in première en werd wederom lovend ontvangen door pers en publiek. Er werd dit keer maar liefst 6 keer in Carré opgetreden. Deze succesvolle voorstelling was tot mei 2008 in de theaters te zien

Is Hekwerk in Postbus 51340, Amsterdam 1007 EH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3740220]