Helianthus

Afdrukken

Is Helianthus incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bloemenoordplein 32a , 5143TB WAALWIJK,

E-mail

Over Helianthus

NIEUW:COLLECTIE HELDER GLAZEN VAZEN & KRANSENVers van de kweker, mooi voor buiten : Bolchrysant en LavendelHelianthus,latijns voor zonnebloem, is sinds 1998 gevestigd in Waalwijk, creatief en nét even iets anders - voor zowel particulier als de zakelijke markt.Door dagelijks in te kopen zorgen wij voor een constante kwaliteit in bloemen en planten.Wij werken graag met producten van het seizoen en naast bloemen en planten verkopen wij ook potten,vazen en accessoires en kunt u bij ons terecht voor trouw- en rouwarrangementen.Voor de zakelijk markt kunt u denken aan de aankleding van uw ontvangstruimte, wachtkamer of balie maar natuurlijk ook voor een relatiegeschenk voor uw personeel of leveranciers.Omdat wij door geheel Nederland ons eigen bloemwerk kunnen versturen kunt u dit voorzien van een persoonlijk geschreven kaartje of bedrijfskaartje.Wij hopen dat u door het bekijken van onze website een goede indruk krijgt van ons assortiment.U kunt uw bestelling plaatsen via de button bestellen.Met een fleurige & creatieve groet,Marco, Pieternel en Esmee

Is Helianthus in Bloemenoordplein 32a, WAALWIJK 5143TB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3688103]