Hengstenhouderij Klomphaar

Afdrukken

Is Hengstenhouderij Klomphaar incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Markeloseweg 10 , 7245 TN Laren,

E-mail - Geen ingevoerd

Over Hengstenhouderij Klomphaar

Hengstenhouderij Klomphaar is een traditionele hengstenhouderij waar natuurlijk gedekt wordt. Wij hebben gemiddeld een drachtigheidspercentage van boven de 90%. De hengstencollectie van 2014 bestaat uit: Eurocommerce Napels, Ginus, Hinault, Opan, Rodrigoo VDL en de volbloed Volfonic xx die afstamt van de legendarische Zafonic en de sublieme merrie Baiser Vole!!! De hengsten zijn onder andere goedgekeurd bij de erkende stamboeken zoals: KWPN, AES, Zangersheide en de NDR. Al onze hengsten kunnen bogen op een succesvolle sportcarrière en hebben nakomelingen die op hoog niveau presteren

Andere diensten in de buurt van Laren

Is Hengstenhouderij Klomphaar in Markeloseweg 10, Laren 7245 TN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Stam diensten in Laren beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Laren Stam per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3681864]