Hersenletsel

Afdrukken

Is Hersenletsel incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Den Heuvel 62 , 6881 VE Velp,

E-mail

Over Hersenletsel

Niet aangeboren hersenletsel verandert uw leven compleet. De vereniging Hersenletsel.nl is er voor u, om kennis over en het begrip voor hersenletsel te vergroten. Wij helpen u de draad weer op te pakken, meer te weten te komen over uw hersenletsel en de consequenties en ook daarover in contact te komen met anderen. Daarnaast werken we samen met partners in gezondheidszorg, mantelzorg en beleid om de zorg, ondersteuning en de maatschappelijke aandacht meer op uw wensen en mogelijkheden af te stemmen. Doe mee en help ons de zorg voor mensen met hersenletsel te verbeteren

Andere diensten in de buurt van Velp

Is Hersenletsel in Den Heuvel 62, Velp 6881 VE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Afasie diensten in Velp beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Velp Afasie per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3769229]