Het Hanze Huis

Afdrukken

Is Het Hanze Huis incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Over Het Hanze Huis

De handelsonderneming Het Hanze Huis in de Groninger Hanzestad heeft betrekking op het oude Hanzeverbond, waar de stad Groningen in de 12de tot en met 16de eeuw deel vanuit maakte. Het Hanze Huis in de Hanzestad Groningen handelt exact volgens de oude Hanze-, kooplieden- en stedenverbond van destijds en neemt de oude Handel- en Hanzesteden in Europa als bron voor de keuze van leveranciers. Het Hanze Huis in Groningen is het enige internationale handelshuis in Europa, die deze fabrikanten uit de oude Handel- en Hanzesteden selecteert voor keuze van haar leveranciers. Kwaliteit, exclusiviteit en traditie staat voorop! Met zéér veel succes! Kortom de Hanze leeft en werkt nog steeds! Europa telt 205 Hanzesteden verdeeld over 13 landen. Iedere stad heeft zo haar eigen bijzonderheden en lekkernijen. Het Hanze Huis importeert de echte Lübecker marsepein, die sinds 1845 bij de firma Carstens in Lübeck wordt gemaakt. Deze heerlijke lekkernij is vooral bekend om haar hoge percentage amandelen en minder suiker. Daarnaast wordt ook de Lübecker Rotspon geïmporteerd, een kwaliteitswijn uit de Hanzestad Bordeaux die via Lübeck wordt geïmporteerd, confiture uit Kopenhagen, siropen uit Fresnes sur Escaut, thee uit Londen, cantuccini's uit Prato, chocolade uit Antwerpen/Brussel, enz. Voor meer informatie over de producten en het assortiment van Het Hanze Huis kunt u kijken onder het onderwerp Product informatie op deze site. Voor vragen over het Hanzeverbond en/of de Hanzeproducten of vragen of andere onderwerpen of het ontvangen van een periodieke nieuwsbrief kunt u contact opnemen met Het Hanze Huis, telefoon: 050-3188280 of een email sturen naar:[email protected]

Is Het Hanze Huis uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3725423]