Het Vuursche Bos

Afdrukken

Is Het Vuursche Bos incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dorpsstraat 25 , 3749 AC Lage Vuursche,

E-mail

Over Het Vuursche Bos

Uit is thuis, na een heerlijke boswandeling of een sportieve fietstocht even lekker bijkomen in een gemoedelijke en huiselijke sfeer. Het Vuursche Bos het zusterrestaurant van De Vuursche Boer, is al meer dan vijftig jaar een begrip als het om ambachtelijke pannenkoeken gaat. Wij beschikken over een prachtige koperen poffertjesplaat en laten u graag kennis maken met de meest verrassende poffertjes combinaties. Al onze poffertjes en pannenkoeken worden gebakken in Soja-Olie en bovendien beschikken wij over Gluten-vrij meel. Uniek in Het Vuursche Bos is de Tuinkamer, een gezellige ruimte aan de binnentuin voor gezelschappen (tot 80 personen). Op ons in de zon gelegen terras aan zowel de voor- als achter zijde van ons restaurant, kunt u dus heerlijk genieten. Bent u minder goed ter been? Ons restaurant heeft de toegankelijkheidspluim ontvangen van de stichting gehandicapten belangen Baarn en wij beschikken over een ruim invalidentoilet. Tevens is uw trouwe viervoeter van harte welkom, vers water staat altijd klaar! Wij heten u van harte welkom in Het Vuursche Bos! Familie Knetemann & Wim Verhoorn Onderdeel van De Vuursche Groep

Kaart

Andere diensten in de buurt van Lage Vuursche

Is Het Vuursche Bos in Dorpsstraat 25, Lage Vuursche 3749 AC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer social diensten in Lage Vuursche beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Lage Vuursche social per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3685725]