Hiemstra Installatiebedrijf BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hoofdstraat 18 , 8723 BH Koudum, Fryslân

E-mail

Over Hiemstra Installatiebedrijf BV

Welkom bij Hiemstra BV!

Installatiebedrijf Hiemstra is een regionaal opererend bedrijf, gevestigd te Koudum in de Zuidwesthoek van Friesland. Het accent van Hiemstra BV ligt op elektro, gas /cv, water / sanitair en dak- en zinkwerk. In onze winkel met een ruim assortiment winkel bieden wij u een grote verscheidenheid van artikelen op het gebied van elektro. Wij zijn een met de klant meedenkend bedrijf en geven naast een juist advies een snelle en vakkundige service.

Wij zijn door de jaren heen het betrouwbare adres voor al uw wensen op het gebied van installatie werk en huishoudelijke elektronische apparatuur. Naast het leveren van nieuwe producten zijn wij ook sterk in ondersteunende diensten. Dankzij onze ervaring worden onderhoudsproblemen door ons in een ommezien opgelost!

Via deze site willen wij u graag kennis laten maken met ons bedrijf en u vertellen wie en wat wij zijn. Bent u na het doorlezen van deze site overtuigd van wie wij zijn, neem vrijblijvend contact met ons op en u zult ondervinden dat u de perfecte partner gevonden hebt op het gebied van installatie werkzaamheden.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Architects

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hiemstra Installatiebedrijf BV in Hoofdstraat 18, Koudum Fryslân 8723 BH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Koudum Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Koudum Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815121]