Hippisch Centrum Boeyenkamp

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Sotterumerdijk 15 , 8753 JA Cornwerd, Fryslân

E-mail

Over Hippisch Centrum Boeyenkamp

Hippisch Centrum Boeyenkamp is een familiebedrijf, gerund door de fam. Van Dijk, dat door de jaren heen een schitterende accomodatie is geworden, goedgekeurd door de FNRS met 3 sterren. Van een eenvoudige buitenbak in 1979 is het complex nu uitgegroeid tot twee rijhallen, ruime pensionstallen, buitenbak en een springweide voor springconcoursen.
De dressuur en springlessen worden prive en in groepsverband gegeven door vakbekwame instructeurs die zorgdragen voor veiligheid en een gezellige sfeer. Met onze medewerkers willen wij de jonge en oudere ruiters en menners een professionele begeleiding geven. Dit alles vanuit de gedachte dat inspanning ook ontspanning mag zijn.
Na het rijden lekker luieren en genieten van het weidse uitzicht vanaf het terras onder het genot van een kopje koffie, pilsje of frisdrank,.
De kinderen kunnen vrijuit ravotten op de ruime grasvelden of in hun eigen hoek kijken naar videofilms over de ruitersport..
Op de minicamping vindt U rust, eventueel meegebrachte paarden krijgen een plaats in de vakantiestalling. De ruimte rond het bedrijf en de prachtige locatie vlakbij het IJsselmeer maken Boeyenkamp een uitstekende plek om te verblijven.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Horse Riding Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hippisch Centrum Boeyenkamp in Sotterumerdijk 15, Cornwerd Fryslân 8753 JA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Gratis Offerte diensten in Cornwerd Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Cornwerd Gratis Offerte per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823270]