Hockey International

Afdrukken

Is Hockey International incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Urlusstraat 24 , 3533 SN Utrecht,

E-mail

Over Hockey International

De organisatie voor trainingsstages in binnen- en buitenland. Hockey International organiseert trainingsstages voor prestatief ingestelde hockeyteams. De invulling van het programma wordt volledig op de wensen van het team afgestemd. Hockey International zal tijdens een persoonlijk gesprek deze wensen inventariseren. Naar aanleiding daarvan wordt er een voorstel gedaan voor een programma, inclusief een prijsindicatie. Hockey International heeft aan de bestemmingen die worden aangeboden zelf een bezoek gebracht. Zodoende is een goede inschatting gemaakt van de mogelijkheden die er zijn. Voor de trainingen en wedstrijden wordt uitsluitend gebruik gemaakt van watervelden

Andere diensten in de buurt van Utrecht

Is Hockey International in Urlusstraat 24, Utrecht 3533 SN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kunt diensten in Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Utrecht Kunt per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3688356]