Hoekstra Glashandel Glasbewerking

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Bosk 28 , 9281 NR Harkema, Fryslân
Website - Geen ingevoerd
E-mail - Geen ingevoerd

Over Hoekstra Glashandel Glasbewerking

GLASHANDEL HOEKSTRA

Met ruim dertig jaar ervaring, zijn wij een vertrouwd gezicht in de glasindustrie. We staan bekend om onze grote kennis én de levering van vakwerk. Onze mogelijkheden op het gebied van glasbewerking zijn zeer up-to-date, de modernste technieken worden toegepast in ons werk. Hoekstra is een onafhankelijk bedrijf, met een eigen werkplaats. Al het glas is in principe uit voorraad leverbaar.
Wij leveren betrouwbare en degelijke glascreaties. Maar ook exclusievere producten worden door ons vervaardigd. Dit alles in combinatie met de bedrijfstak glasherstel maakt Hoekstra een allround glasbedrijf. Betrouwbaar, snel, compleet en innovatief zijn dé kernwoorden voor Hoekstra. Neemt u eens een kijkje in onze showroom, u vindt ons op bedrijventerrein de Bosk in Harkema.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Glass Manufacturers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hoekstra Glashandel Glasbewerking in De Bosk 28, Harkema Fryslân 9281 NR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5226251]