Holland Geschenkpakket

Afdrukken

Is Holland Geschenkpakket incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Postbus 12 , 1270 AA Huizen,

E-mail

Over Holland Geschenkpakket

Overklomp Oranje Onbedrukt en leuk om op te pimpen! De OverKlomp, is een lichte kunsstof klomp zonder zool die gemakkelijk over ieder schoeisel gedragen kan worden! Middels en flexibel riempje is de OverKlomp passend te maken op elke gewenste maat. Eindelijk is er nu een Hollandse klomp waar iedereen comfortabel mee 'uit de voeten' kan! Of je ze nu over gewone schoenen, gympen, laarzen, voetbalschoenen, golfschoenen, ski’s of schaatsen aan hebt, de OverKlomp past altijd! De OverKlomp is een prachtige Holland-Promotie in ons eigen land en de rest van de wereld! Gemakkelijk mee te nemen in een koffer en het weegt bijna niets! Volledig cadmiumvrij! Links en rechts zijn gelijk. Bij grote aantallen is eigen bedrukking mogelijk

Is Holland Geschenkpakket in Postbus 12, Huizen 1270 AA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3689458]