Holland Platforms

Afdrukken

Is Holland Platforms incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Over Holland Platforms

Holland Platforms B.V. is in Nederland het enige gespecialiseerde bedrijf op gebied van verhuur en montage van tijdelijke hangbruginstallaties met landelijke dekking. Naast verhuur en montage bieden wij daarbij behorende diensten als projectadvies, speciale constructies/maatwerk, onderhoud, reparatie en keuring/certificering van uw hangbrug of gevelinstallatie. Maar u kunt bij ons ook terecht voor advies en verkoop van tijdelijke en permanente gevelinstallaties, trainingen en opleidingen. Wij werken uitsluitend met ervaren en (VCA) gecertificeerde medewerkers en producten die voldoen aan de Nederlandse regelgeving en conform de EN 1808 norm. Doordat wij centraal in Nederland zijn gevestigd, zitten wij dicht bij onze opdrachtgevers en kunnen snel reageren indien gewenst. Het bedrijf is opgericht in 2010 en is sinds 2011 importeur voor Nederland en België van het Franse Fixator. Wij werken dan ook voornamelijk met de merken Fixator, Altrex, Power Climber en Holland Platforms. Voor meer

Andere diensten in de buurt van

Is Holland Platforms uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Hangbrug diensten beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hangbrug per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3710078]