Home

Afdrukken

Is Home incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Laan op Zuid 82 , 3071AA Rotterdam,

E-mail

Over Home

UNDER CONSTRUCTION / BINNENKORT MEER INFORMATIE Welkom op de website van NedWindow Kwaliteit van kunststofkozijnen is absolute noodzaak ! Daarom hebben wij jaren geleden gekozen voor betrouwbare Duitse profielen. Deze profielen van Schüco International AG uit het Duitse Bielefeld staan garant voor optimale kwaliteit. Schüco International staat in de internationale bouwwereld bekend als het absolute topkozijn. De profielen van Schüco International sluiten naadloos aan op de behoefte van u als opdrachtgever. Onze fabriek fabriceert uw nieuwe kunststofkozijnen onder de zwaarste kwaliteitsnormen. Uw kozijnen voldoen daarom aan alle keuringen, waaronder het KOMO-attest met de daarbij behorende NEN-normeringen. Onze kunststofkozijnen voldoen daarom aan de kwaliteitseisen en verwerkingsrichtlijnen gesteld volgens de SKG. De technische mogelijkheden van deze profielen zijn bijzonder uitgebreid en in principe onbeperkt. De profielen zijn onderverdeeld in twee soorten kozijnen. Beschikbaar is een “vlak” en een “verdiept” profiel, beiden standaard geleverd met isolatie-glas. U kunt deze profielen bekijken op onze web-site. Naast een kort technisch verhaal zijn er een aantal foto’s beschikbaar die u een goed beeld geven van de kozijnen. Voor een vrijblijvende prijsopgaaf kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij stellen u in staat het rendement op uw eigendom te optimaliseren met kwaliteit. NedWindow, uw leverancier voor betaalbare kwaliteit

Is Home in Laan op Zuid 82, Rotterdam 3071AA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3758044]