Hondencentrum Achterhoek

Afdrukken

Is Hondencentrum Achterhoek incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres:

E-mail - Geen ingevoerd

Over Hondencentrum Achterhoek

Samen met je hond een team vormen en blijven. Dé methode bestaat niet. Wel adviezen gericht op de combinatie geleider en hond. Iedere hond is welkom bij Hondencentrum Achterhoek. Van puppy tot volwassen, van wedstrijdcombinatie tot recreatief, van rashond tot bastaard. Snuffel rond op de site om te kijken wat bij jullie past. We geven adviezen gericht op de combinatie geleider en hond. Denk hierbij aan de verschillen tussen een wat angstige hond en een wat overheersende hond en het verschil tussen een onzekere geleider of een standvastige geleider.Beiden hebben plus en min kanten; aan ons en aan u om aan de pluskanten te gaan werken zodat het plezier tussen baas en hond wordt vergroot. De Agility bij Hondencentrum Achterhoek staat hoog in ons vaandel. We hebben meerdere wedstrijdlopers die in de Agility landelijke bekendheid hebben gekregen. Meerdere instructeurs zijn dan ook ervaren wedstrijdlopers en heel enthousiast om u en uw hond de fijne kneepjes van de behendigheid bij te brengen. Deze sport draagt zeer veel bij aan een positieve geleider hond relatie en ook hier staat het plezier voorop

Is Hondencentrum Achterhoek uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3787994]