Hondenschool Sneek

Afdrukken

Is Hondenschool Sneek incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Pim Mulierstraat 7 , 8602 CL Sneek,

E-mail - Geen ingevoerd

Over Hondenschool Sneek

Hondenschool Sneek geeft les in Gehoorzaamheid, Behendigheid, Flyball, Breitensport en Schapendrijven. De weg naar gehoorzaamheid. Bij de Hondenschool Sneek leert u echt communiceren met uw hond waardoor hij beter gehoorzaamd. Het herkennen van lichaamstaal van u en van uw hond is hierbij de basis. Het doel van de cursus is kennisoverdracht, zodat u zelf een expert op het gebied van hondengedrag wordt. U zult verbaasd zijn over de resultaten en hoe weinig inspanning het kost. De lessen worden verzorgd door gecertificeerde instructeurs. Er is een veelheid aan cursussen die door jong en oud kunnen worden gevolgd in Jutrijp. Theorie wordt gegeven in 2 leslokalen

Andere diensten in de buurt van Sneek

Is Hondenschool Sneek in Pim Mulierstraat 7, Sneek 8602 CL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Hondengedrag diensten in Sneek beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Sneek Hondengedrag per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3741155]