Hotel Aan De Singel

Afdrukken

Is Hotel Aan De Singel incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Singel 52 , 9934 BW Delfzijl,

E-mail

Over Hotel Aan De Singel

Hotel aan de Singel zit op een historische plek in het centrum van Delfzijl. Op het terrein van een voormalig kruitmagazijn (1855) Hotel aan de Singel Ligt op loop afstand van het trein- en busstation van Delfzijl. Ons hotel beschikt over ruime parkeergelegenheid direct naast onze ingang en op een groot plein op loopafstand op nultarief. Ons hotel heeft 20 luxe kamers, voorzien van moderne 2-éénpersoons boxspring bedden, een hang –en legkast en bureau van gerecycled teakhoutwerk uit Indonesië. Duurzame producten waarborgen een lange periode van uitstraling en geven bovendien veel warmte. Een flatscreen tv. en draadloos internet (vrij te gebruiken). Onze sanitaire voorzieningen zijn van deze tijd.
Een directe verbinding is er met ons Grand Café ’t Lokaal

Andere diensten in de buurt van Delfzijl

Is Hotel Aan De Singel in Singel 52, Delfzijl 9934 BW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Wijn diensten in Delfzijl beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Delfzijl Wijn per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3771567]