Hotel Restaurant Catering Oepkes

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Ruyterstraat 3 , 8881 AM West-Terschelling, Fryslân

E-mail

Over Hotel Restaurant Catering Oepkes

Zie hier de ingrediënten voor een verblijf, dat u niet meer vergeet. Het hotel staat in het hart van het pittoreske Terschelling West, op loopafstand van de veerboot”

Hotel Oepkes ligt midden in het mooie centrum van oud Terschelling-West waardoor het op steenworp afstand ligt van de gezellige hoofdstraat van het dorp. De haven is ook op loopafstand, waar de in- en uitgaande schepen voor het nodige vertier zorgen. Bent U echter meer gesteld op lekker uitwaaien op het strand, dan kunt U vanuit ons hotel eenvoudig naar het Groene Strand en de Noordvaarder wandelen. Dit natuur gebied aan de Westkant van het eiland is uniek, doordat de zee hier vrij spel heeft.

Onze aantrekkelijk geprijsde dagelijks wisselende driegangen menu’s, met zeer eigentijdse gerechten, worden inmiddels zeer gewaardeerd door een groeiende schare ‘vaste’ bezoekers.

Voor grotere gezelschappen is er tevens de mogelijkheid om een zaal apart te reserveren. Uiteraard is hiervoor van te voren reserveren gewenst.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, American Express, Diners Club, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/hoteloepkes

Categorieën: Hotels

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hotel Restaurant Catering Oepkes in De Ruyterstraat 3, West-Terschelling Fryslân 8881 AM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Theater diensten in West-Terschelling Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten West-Terschelling Theater per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820626]