HouseBrowser lanceert nieuwe onroerend goed website met succes

Door: Housebrowser  27-11-2007
Trefwoorden: Makelaars, Onroerend Goed, Vakantiewoning

Uithoorn, 27-11-07

HouseBrowser.eu is een online marktplaats voor onroerend goed waarbij de focus ligt op tweede woningen in Europa. HouseBrowser biedt een overzicht van allerlei aanbieders die nu websites hebben met objecten die beschikbaar zijn op hun lokale markt. HouseBrowser is een zoekmachine die een bredere range van woningen, appartementen en huizen laat zien vanuit geheel Europa.

Makelaars profiteren van extra verkeer van potentiële klanten wat het resultaat is van de uitgebreide marketing en promotie activiteiten zoals: search engine optimalisatie, bloggen, deelname aan beurzen, marketing & promotie campagnes (Google Adwords, MicroSoft adCenter, AdBrite, TradeDoubler, TrafficExcess) etc.

In de eerste 4 weken na de lancering zijn meer dan 50 makelaars ingeschreven en meer dan 1500 objecten zijn opgenomen in de database van de website.

Introductie aanbod
HouseBrowser biedt makelaars 3 maanden gratis lidmaatschap. Na deze periode komt men automatisch in de groep van gratis gebruikers of kan men het lidmaatschap met alle mogelijkheden verlengen tegen betaling.

Concurrerende prijsstelling
Na de gratis proefperiode van 3 maanden, worden de diensten aangeboden voor een zeer concurrerende prijs. De makelaar krijgt hierbij de mogelijkheid om zoveel advertenties te plaatsen als hij wil. Uiteraard zijn de volgende features ook inbegrepen: eenvoudig communiceren met potentiële kopers door het ingebouwde communicatiesysteem, statistieken over de advertenties, de mogelijkheid om foto's en video's te gebruiken en zelfs een diavoorstelling te maken, ervaringen van anderen lezen, de nieuws sectie bekijken, advertenties laten opvallen en ieder object kan eenvoudig gevonden worden door de handige integratie met kaarten van Yahoo.

Prijzen (incl. BTW)
1 maand - €65
3 maanden - €165
6 maanden - €295
12 maanden - €565

Het HouseBrowser systeem beloont makelaars die ervoor zorgen dat hun advertenties compleet worden aangemaakt. Hoe vollediger de advertentie, hoe hoger de bonus. Deze bonussen kunnen besteed worden voor verlenging van het lidmaatschap of promotie van de advertenties.

HouseBrowser – browse to your second home in Europe

H.F. Andriessenweg 7
1421KR Uithoorn, Nederland
Kamer van Koophandel 34210253
BTW nummer: NL8136.52.893.B01
Tel: 0878725097

Trefwoorden: Appartement Zoeken, Makelaars, Onroerend Goed, Tweede Woning, Vakantiewoning, Woning Zoeken, Zoekmachine,

Contact Housebrowser

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share