Huisdier In Beeld

Afdrukken

Is Huisdier In Beeld incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Over Huisdier In Beeld

Fotoshoot aan huis Hierbij fotografeer ik één huisdier bij jou aan huis. Bij deze fotoshoot is het volgende inbegrepen: De totale waarde van dit pakket bedraagt 312 euro. Je betaalt slechts 249 euro. Tijdelijk slechts 167 euro! Inclusief een 40 x 60 cm opgespannen canvasprint tijdelijk 230 euro. Er zijn verschillende soorten foto’s mogelijk. Een portret van jouw huisdier tegen een witte of zwarte achtergrond, maar ook bijvoorbeeld een portret van jezelf met jouw huisdier, of van de kinderen met het huisdier, (bijna) alles is mogelijk! Werkwijze: Enkele dagen na het fotograferen krijg je een link naar een webgallery waarop je de gemaakte foto’s kunt bekijken en je keuze kunt maken. 3 door jouw gekozen foto’s worden nabewerkt op de door jouw gekozen manier. Je kunt op dat moment ook aangeven welke foto’s u afgedrukt wilt hebben en op wat voor manier (afmetingen, materiaal, lijst, enzovoort). Je ontvangt hiervoor dan een prijsopgave. Vanzelfsprekend adviseer ik je daar graag in. Het is ook mogelijk een aanvullende afspraak te maken. Ik kom dan met een beamer bij je thuis en je kunt op die manier een indruk krijgen hoe een foto in een bepaalde afmeting er in uw interieur uit ziet. Algemene …

Is Huisdier In Beeld uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3683040]