Huisman Vloerenbedrijf

Afdrukken

Is Huisman Vloerenbedrijf incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Eendrachtstraat 10 , 1531 DV Wormer,

E-mail

Over Huisman Vloerenbedrijf

Huisman Vloerenbedrijf is gespecialiseerd in het adviseren en installeren van industri�le en decoratieve kunststof vloer- en wandafwerkingen. Van hoog chemisch, mechanisch en thermisch belastbare vloersystemen, tot hoogwaardige en bezienswaardige Terrazzo vloeren, Huisman Vloerenbedrijf heeft de benodigde kennis om het juiste systeem voor u te installeren. Een decoaratieve vloer voor uw winkel, woon- of werkomgeving, coatingsysteem voor uw magazijn, een routing door een productieruimte, totale vloerrenovatie, Huisman Vloerenbedrijf doet dit snel, zodat u zo min mogelijk productieverleis kent. Van scheuroverbruggende systemen voor binnen- en buitensituaties, tot parkeergaragesystemen, voor elk budget en elk probleem de juiste vloeroplossing. We bieden u een optimale productkeuze: we kennen een groot aantal systemen van verschillende fabrikanten. Huisman Vloerenbedrijf is o.a. dealer van Flowcrete, Europa's meest innovatieve en tevens grootste kunststofvloeren bedrijf in Europa. Haar directrice is Business Woman off the year 2003. Ook de samenwerking met andere gerenomeerde fabrikanten uit binnen- en buitenland met wereldwijde referenties, maakt dat wij u op maat adviseren en leveren, zodat er precies aan uw wens wordt voldaan

Kaart

Andere diensten in de buurt van Wormer

Is Huisman Vloerenbedrijf in Eendrachtstraat 10, Wormer 1531 DV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Epoxyvloer diensten in Wormer beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Wormer Epoxyvloer per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3677505]