Huub En Adelheid Kortekaas

Afdrukken

Is Huub En Adelheid Kortekaas incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Haneman 2b , 6645 CA Winssen,

E-mail - Geen ingevoerd

Over Huub En Adelheid Kortekaas

De Tempelhof, een Gesamt Kunstwerk van het kunstenaarsduo Huub en Adelheid Kortekaas, waar tuin, kunst, wonen, werk en filosofie samenvloeien. Vanuit het bewustzijn dat alles met alles verbonden is de Plant de metafoor van het verlangen om te worden wie wij in diepste wezen zijn. Het leven als kunstwerk. Zij noemen dit Quantum-Art. De Tempelhof, de projecten, beelden en denkbeelden van het kunstenaarsduo zijn gebaseerd op de groei naar een Nieuw Mens- en Wereldbeeld, geïnspireerd op de Plant vanuit de visie dat alles met alles verbonden is. De Plant als metafoor van het verlangen om te worden wie wij in diepste wezen zijn. De metafoor voor het veranderend bewustzijn in het spanningsveld natuur / cultuur is o.a. gevisualiseerd in de glossy - Het Manifest UTOPIA - Het Leven Als Kunstwerk. De Mens als Spirituele Bloem op weg naar een Nieuwe Renaissance

Andere diensten in de buurt van Winssen

Is Huub En Adelheid Kortekaas in Haneman 2b, Winssen 6645 CA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Akkers diensten in Winssen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Winssen Akkers per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3749825]