Huygens Engineers

Afdrukken

Is Huygens Engineers incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Jan Tinbergenstraat 336 , 7559 ST Hengelo,

E-mail - Geen ingevoerd

Over Huygens Engineers

Huygens Engineers houdt kantoor onder de rook van de technische universiteit en de HTS in Twente. Wij hebben een ontwikkelingshart en richten ons vooral op product ontwikkeling en technische ontwikkeling in de voedingsmiddelenindustrie, scheepsvoortstuwing en cleantech. Wij specialiseren in werktuigbouwkundige projecten en mechatronische projecten waar dynamica, warmte, slijtage, vloeistofdynamica een rol spelen, maar ook waar inpassing van klant-specifieke permanent motoren een rol speelt. Technologie ontwikkeling, meetprogramma's en het leveren van prototypes zijn onderdeel van onze dienstverlening. Huygens Engineers benadert projecten met balans tussen theorie en praktijk, en ook met balans tussen creativiteit en conservatisme

Is Huygens Engineers in Jan Tinbergenstraat 336, Hengelo 7559 ST uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3729447]