Ice-xtra

Afdrukken

Is Ice-xtra incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Eiffelstraat 61 , 8013RT Zwolle,

E-mail

Over Ice-xtra

Caraudio ICE-Xtra heeft veel ervaring in de wedstrijdwereld opgedaan en ook diverse prijzen gewonnen, deze kennis gebruiken wij nu om u een passend advies tegen welke audio oplossing voor u het beste werkt in uw voertuig. Wij zorgen dat u weer kunt genieten van het geluid zoals het bedoelt is om naar te luisteren vanaf de weergavebron welke uw voorkeur geniet. Er is voor elk voertuig een passende oplossing leverbaar, maar wij kunnen in uw wensen voorzien met een custom oplossing toegespitst op uw voertuig. Navigatie Van portable navigatie tot volledig geintegreerde systemen, ICE-Xtra heeft de oplossing. Wij monteren deze systemen in onze vestiging en zorgen voor een perfecte werking en voilledige integratie in uw auto. Ook het plaatsen van actieve telefoon- en tablethouders, welke steeds vaker als navigatie gebruikt worden valt in ons vakgebied Beveiliging Er zijn diverse vormen van beveiliging van uw voertuig of object, Bij ICE-Xtra kunt u terecht voor een startonderbreking systeem tot een volledig alarmsysteem maar steeds vaker wordt gekozen voor een track en trace systeem met desgewenst een mogelijkheid tot real-time plaatsbepaling of rittenregistratie. Er zijn diverse soorten systemen, van een basis gebruik tot een volledig SCM certificeerd systeem voor uw verzekeraar. Telefonie Wanneer u niet handsfree belt riskeert u een boete van € 220,- en tevens is het erg riskant voor u en uw medeweggebruikers. Om dit te voorkomen heeft ICE-Xtra diverse oplossingen, van Parrot, Bury en Novero bluetooth carkits tot autoradio's en navigatie met geintegreerde carkitsystemen. Ons assortiment bevat ook veel carkits en interface systemen welke uw huidige af-fabriek systeem uitbreiden met 1 of meerdere functies waaronder een bluetooth carkit. Comfort/Veiligheid ICE-Xtra levert en monteert diverse Xenon verlichting, Signalering, Parkeersensoren en Camera systemen, deze systemen geven uw meer comfort in het gebruik van uw voertuig en verhogen verder de veiligheid van u en uw voertuig. Er zijn ook systemen die het verbruik bevorderen als een Start-Stop systeem, Cruise-controle en LED systemen. Wij voorzien ook in de vraag van signalering van voertuigen wat in bepaalde bedrijftakken verplicht is en ook in bepaalde situaties voor een particulier bestuurder een extra stuk veiligheid kan waarborgen. Ramen blinderen Bij ICE-Xtra kunt u ook terecht voor het blinderen van autoruiten, dit heeft een aantal voordelen: Verhoogd de luxe uitstraling, Houd zonlicht en UV-straling tegen, Verminderd de kans op inbraak, doordat autoruiten minder makkelijk ingeslagen kunnen worden. Poetsen De waarde van uw voertuig hangt af van de staat van het exterieur en interieur, daarom kunt u bij ICE-Xtra terecht voor een poets of polijstbehandeling met hoogwaardige producten om uw (verweerde) exterieur of interieur weer een mooie uitstraling te geven of uw nieuwe auto in topvorm houden. Bullbars Wij monteren ook zgn. bullbars, dit zijn chr

Is Ice-xtra in Eiffelstraat 61, Zwolle 8013RT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3673713]