3 professionals van Ictivity benoemd tot VMware vExpert

Door: Ictivity Staffing  12-07-2011
Trefwoorden: amsterdam, rotterdam, Consultancy

Vol trots delen we mede dat drie professionals van Ictivity de prestigieuze VMware vExpert status hebben gekregen!  

De award wordt dit jaar voor de derde keer uitgereikt. Virtualisatie deskundige Edwin Friesen (oprichter van het Application & Desktop Delivery team binnen Ictivity) weet deze award nu al voor de derde keer in de wacht te slepen. Voor collega Senior Solution Specialist Ivo Beerens is het de eerste keer. Ook de VMware trainer Michael Wilmsen van Ictivity Trainingen wist deze status te bemachtigen.  

VMware deelt selectief deze awards uit aan personen voor het delen van kennis en ervaring over virtualisatie. De Ictivianen hebben deze prestigieuze award gekregen voor hun jarenlange uitzonderlijke inzet en bijdrage aan de VMware gebruikers community. Ze mogen zich een jaar lang VMware vExpert noemen. 

“De VMware vExpert Award is dit jaar voor de derde keer uitgereikt. De vereiste voor nominatie zijn sterk aangescherpt waardoor de VMware vExpert Award verder is geprofessionaliseerd. Het voelt goed om wederom benoemd te zijn tot vExpert en ik vind het ontzettend mooi om te zien hoe kennis op een hoogwaardig niveau wordt gedeeld.” Aldus Edwin Friesen.  

Ook Ivo Beerens is erg trots op deze titel. “Ik ben erg vereerd dat ik de VMware vExpert Award heb gekregen. Dit biedt mij en mijn team weer mooie kansen, zowel intern als naar onze klanten toe”.
 
 
Michael Wilmsen geeft aan ”Ik ben zeer trots dat ik de titel VMware vExpert Award gekregen heb, mede vanwege de VMware trainingen die we ontwikkeld hebben hebben voor Ictivity Training.”

Trefwoorden: amsterdam, Consultancy, Detachering, Eindhoven, Helpdeskmedewerkers, Incidentcoördinatoren, Interim ICT managers, Netwerkbeheerders, Probleemcoördinatoren, Projectmanagers, rotterdam, Staffing, Systeembeheerders, tware ontwikkelaars, Werkplekbeheerders, www.ictivity.nl, www.ictivitystaffing.nl,

Ander nieuws en updates van Ictivity Staffing

Detachering 2.0 van Ictivity Staffing thumbnail
20-10-2011

Detachering 2.0

Benieuwd hoe u de continuiteit van uw ICT afdeling goed kunt waarborgen met tijdelijke inhuur van krachten? Bent u het beu om steeds vreemde mensen over de vloer te krijgen? En wilt u weten hoe u kunt besparen op uw inhuurkosten met detachering 2.0? Dan is deze informatie echt iets voor u.


Ictivity IT Culinair 6 oktober van Ictivity Staffing thumbnail
23-08-2011

Ictivity IT Culinair 6 oktober

Op 6 oktober 2011 organiseert de Ictivity Groep haar jaarlijkse kennisdag, locatie Kasteel Maurick te Vught , dit jaar met