Ictivity IT Culinair 6 oktober

Ictivity IT Culinair 6 oktober van Ictivity Staffing

Door: Ictivity Staffing  23-08-2011
Trefwoorden: amsterdam, Eindhoven, Event

Op 6 oktober 2011 organiseert de Ictivity Groep haar jaarlijkse kennisdag, locatie Kasteel Maurick te Vught , dit jaar met het thema IT culinair. Op deze dag serveren wij een uitgebreid keuzemenu en laten wij u proeven van culinaire IT smaken op het gebied van Cloud Computing, Het Nieuwe Werken, Unified Communication, Mobile Device Management en meer.

U bent in één dag volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en op welke wijze deze aansluiten op uw eigen organisatie.

De dag zal worden afgesloten door TV-kok Robert Verweij; Of u nu een keuken inricht of een ICT omgeving, alles bestaat uit processen. Robert geeft ons een kijkje in zijn keuken.

Kijk hier voor het programma en voor het inschrijven: http://www.ictivity.nl/ictivity/itculinair/

Trefwoorden: 6 oktober, amsterdam, Eindhoven, Event, het nieuwe werken, IT culinair, kasteel Maurick, Kennisdag, Vught, www.ictivity.nl, www.ictivitystaffing.nl,

Ander nieuws en updates van Ictivity Staffing

Detachering 2.0 van Ictivity Staffing thumbnail
20-10-2011

Detachering 2.0

Benieuwd hoe u de continuiteit van uw ICT afdeling goed kunt waarborgen met tijdelijke inhuur van krachten? Bent u het beu om steeds vreemde mensen over de vloer te krijgen? En wilt u weten hoe u kunt besparen op uw inhuurkosten met detachering 2.0? Dan is deze informatie echt iets voor u.


12-07-2011

3 professionals van Ictivity benoemd tot VMware vExpert

Vol trots delen we mede dat drie professionals van Ictivity de prestigieuze VMware vExpert status hebben gekregen!   De award wordt