Idee Consult

Afdrukken

Is Idee Consult incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Van Houtenstraat 4 , 3601 XJ Maarssen,

E-mail

Over Idee Consult

Wij hebben ons gespecialiseerd in het “modelleren van succes”. Het toepassen van “anders denken” technieken voor het vergroten van ieders potentieel. In de context van marketing- en salesvraagstukken, verandermanagement en persoonlijke ontwikkeling. Wij maken daarbij gebruik van technieken uit NLP (neuro linguistisch programmeren) en creatief denken. In de vorm van maatwerk(t) programma’s en met Masterclasses over onderwerpen als leiderschap, sales en persoonlijke ontwikkeling

Andere diensten in de buurt van Maarssen

Is Idee Consult in Van Houtenstraat 4, Maarssen 3601 XJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Columnist diensten in Maarssen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Maarssen Columnist per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3739321]