www.huisinduitsland.de is online!!!

Door: Immobilien Sinie Wijnen  23-10-2007
Trefwoorden: Makelaar, Huis, Duitsland

Over ons

Immobilien Sinie Wijnen, voor kopen en wonen in de Grafschaft Bad Bentheim - Duitsland.
Wij hebben een jarenlange ervaring op de Duitse huizenmarkt.
Een huis kopen in Duitsland betekent emigreren naar Duitsland,
waarbij u uiteraard Nederlands staatsburger blijft, met een woonadres in Duitsland.
Bij het gehele emigratie proces kunnen wij u begeleiden, ook indien u al
in Duitsland woont, helpen wij u graag met uw vragen.

Emigratie
Beeldvorming
Verzekeringen
Bestaande woningbouw
Kavels
Nieuwbouw
Financiering

Emigratie
wonen in Duitsland heeft veel voordelen. We noemen o.a. het prettige sociale leefklimaat, de fiscale voordelen, 65 plussers betalen b.v. maar 13% belasting over hun pensioen, de zeer goed te noemen gezondheidszorg, de stabiele woningmarkt, het grote woongenot, de royale kinderbijslag, goede scholing en veel meer. In een persoonlijk gesprek
kunnen we de voordelen die op u van toepassing zijn bespreken.

Beeldvorming
Om u een beeld te geven betreffende het wonen in Duitsland kunnen wij u in een persoonlijk onderhoud adviseren op het gebied van financiën, verzekeringen, hypotheek enz. en indien noodzakelijk doorverwijzen naar derden.

Verzekeringen
Als u in Duitsland gaat wonen, kunt u het beste ook Duitse verzekeringen afsluiten, deze zijn het beste afgestemd op de risico’s die u op kunt lopen in Duitsland. In het algemeen geldt dat u een W.A. verzekering nodig bent en tevens is aan te bevelen een rechtsbijstandverzekering af te sluiten. Een opstalverzekering van een woning gaat over op de nieuwe eigenaar.  Ook op het gebied van verzekeringen kunnen wij u inlichten of u doorverwijzen naar een Nederlands sprekende verzekering expert.

Bestaande bouw
We hebben een royaal aanbod aan kavels, vrijstaande woningen op royale kavels, bungalows, landhuizen, boerderijen, bedrijfspanden etc. Ook helpen wij u graag zoeken als het om aanbod van derden gaat, zonder extra kosten, mits wij als eerste de contacten leggen. Op die manier kunnen wij u behoeden voor valkuilen. De Duitse notaris contracten bespreken wij met u en worden ter plaatse vertaald. Ook kunnen wij voor u regelen dat de contracten in het Nederlands opgesteld worden.

Kavels
De bouwgrond is in Duitsland vele malen goedkoper dan in Nederland en nog redelijk ruim voorhanden.  De locatie bepaald uiteraard de prijs.

Nieuwbouw
Hebt u een stuk bouwgrond gekocht in Duitsland dan is ons advies om ook met een Duitse aannemer in zee te gaan. Hij bouwt in het algemeen zeer solide in een korte tijd en tegen lagere kosten dan zijn Nederlandse collega. Ook is het verstandig een Duitse architect te raadplegen, hij ontwerpt niet alleen uw droomhuis, met hem kunt u overleg plegen betreffende de offerte van de aannemer, hij houdt ook zicht op de bouw, hij neemt daardoor een gedeeltelijke taak van een uitvoerder op zich. Uiteraard hebben wij ook hiervoor onze contacten.

Financiering
We kunnen voor u de mogelijkheden voor een hypotheek laten bekijken door Nederlands sprekende tussenpersonen die gespecialiseerd zijn in het verstrekken van een Nederlandse
als wel een Duitse hypotheek. Ook bij een Duitse hypotheek geldt de renteaftrek, als u uw inkomen verwerft uit Nederland. Onze hypotheek adviseur kan u vertellen wat in uw financiële situatie het voordeligst is.

Trefwoorden: Duitsland, Huis, Makelaar, Woning Kopen In Duitsland