Impressioni

Afdrukken

Is Impressioni incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Over Impressioni

Welkom bij impressioni
Een perfecte espresso, superieure thee en dito koekje. Toptraktaties die passen bij uw dienstverlening en uitstraling. Impressioni biedt u een topassortiment op dit gebied. U vindt hier alles wat u uw beste klanten zou willen presenteren bij een bezoek aan uw kantoor, winkel of salon. Tevens vindt u bij impressioni alles om koffie, thee en versnapering perfect te kunnen bereiden en presenteren. impressioni beschikt over een uitgebreid netwerk van leveranciers. Een netwerk dat keer op keer weer voor verrassende innovaties zorgt. Het assortiment van impressioni stelt u in staat om uw klanten telkens weer te verrassen. Op de nieuwspagina vindt u aankondigingen van nieuwe produkten. Wij kunnen u ook op de hoogte houden van nieuwe toevoegingen aan het assortiment. Stuurt u daarvoor een berichtje

Is Impressioni uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3683716]