Improvaq Management

Afdrukken

Is Improvaq Management incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Johan van Welveldelaan 38 , 9766 PG Eelderwolde,

E-mail

Over Improvaq Management

Een project is een proces met een duidelijk begin en eind. Maar aan het einde van dat proces is het resultaat meestal nog niet volledig gerealiseerd. De borging binnen de organisatie wordt doorgaans flink onderschat. Processen zijn momenteel erg actueel. Vaak worden vanuit ondersteunende afdelingen en management “efficiënte” werkwijzen bedacht en vervolgens gepresenteerd aan de medewerkers ter uitvoering. En daar zit dan de denkfout. De tijd van crisis en toenemende druk is vaak een goed moment om de koers en aansturing te heroverwegen. Dan kan het erg doelmatig zijn wanneer een frisse kijk van buiten de organisatie of zelfs van buiten de branche komt

Andere diensten in de buurt van Eelderwolde

Is Improvaq Management in Johan van Welveldelaan 38, Eelderwolde 9766 PG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Thuiszorg diensten in Eelderwolde beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Eelderwolde Thuiszorg per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3733431]