Impuls Fysiotherapie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Beuckelaerstraat 2 , 9076 DA St.-Annaparochie, Fryslân

E-mail

Over Impuls Fysiotherapie

We werken vanuit de visie dat de patiënt/cliënt zelf veel invloed op lichamelijke klachten kan uitoefenen. Een proactieve houding van de patiënt/cliënt tijdens (en na) het behandeltraject is hierbij belangrijk. Uiteraard is het de taak van ons als therapeut om aan te geven hoe er met een klacht omgegaan moet worden.

Voor de moderne fysiotherapeut, manueel therapeut en oefentherapeut is er de laatste jaren naast een rol van behandelaar dus ook een duidelijke rol als coach weggelegd.

5 januari 2009 zijn Alle Sterk en Lyze Feitsma onder de naam Impuls Fysiotherapie gestart in multifunctioneel centrum “Ons Huis” in Sint Annaparochie.

Lyze Feitsma werkt al sinds 2002 als vrijgevestigd oefentherapeut Cesar.

Alle Sterk heeft na zijn studie fysiotherapie voornamelijk in particuliere praktijken en (top)sportsetting gewerkt. Gezien de positieve ervaring met betrekking tot samenwerking tussen oefentherapie Cesar fysiotherapie/manuele therapie was de tijd rijp om een gecombineerde praktijk te starten.

In september 2009 was de nevenvestiging in sportcentrum “De Bildtse Slag” klaar voor gebruik. De aanwezige faciliteiten binnen “De Bildse Slag” stelden Impuls Fysiotherapie in staat om medische trainingstherapie cq. Revalidatietherapie te verzorgen.Inmiddels zijn we 5 jaar verder en is het team uitgebreid met Annemarie Groot Lipman en Rein Peens.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/ImpulsFysiotherapie

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Impuls Fysiotherapie in Beuckelaerstraat 2, St.-Annaparochie Fryslân 9076 DA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Fysiotherapie diensten in St.-Annaparochie Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten St.-Annaparochie Fysiotherapie per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824910]