Incoshop

Afdrukken

Is Incoshop incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres:

E-mail - Geen ingevoerd

Over Incoshop

Wie te maken heeft met ongewild verlies van urine en/of ontlasting worstelt vaak met onzekerheid. Zien ze het niet? Kunnen ze het ruiken? Dat zijn de vragen die constant door het hoofd spoken. Door het gebruik van de juiste incontinentie hulpmiddelen wordt die onzekerheid weggenomen. Gebruikers van absorberende materialen moeten natuurlijk een product gebruiken dat voldoet aan de behoefte en het gewenste comfort biedt. Maar ondanks dat blijft er vaak onzekerheid bestaan. Als het door omstandigheden niet mogelijk is tijdig het materiaal te vervangen en dus het uiterste van de absorptiecapaciteit wordt gevergd, dan neemt de kans op genante ongelukjes drastisch toe. Een zelfde gevaar dreigt bij ongewone of onverwachte bewegingen waardoor het materiaal kan verschuiven. Veel mensen kiezen daarom voor de extra zekerheid van waterdichte plastic broeken

Andere diensten in de buurt van

Is Incoshop uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderlegger diensten beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Onderlegger per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3750658]