Inge Wouters

Afdrukken

Is Inge Wouters incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Schubertkade 24 , 1817 GB Alkmaar,

E-mail

Over Inge Wouters

Voor wie. Voor schoolteams die de organisatie of hun bijdrage aan de organisatie willen verbeteren. Iedereen die vragen heeft op het gebied van opvoeding, onderwijs en ontwikkeling. Wie ben ik. De oorsprong van mijn passie voor onderwijs ligt in mijn eigen basisschooltijd. Als jong mens besefte ik al dat de aanpak van de leerkracht een belangrijke versterker kon zijn voor de ontwikkeling van kinderen. Vanaf 1990 heb ik bij verschillende onderwijsorganisaties het lesgeven gecombineerd met het begeleiden van leerkrachten. Gedurende deze periode heb ik verschillende opleidingen op het gebied van coaching gevolgd. Mijn motto. Voor groei en ontwikkeling zijn lerende onderwijzers nodig. Hoe kunt u mij bereiken. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie of meer weten over mijn werkwijze. Kijk dan verder op de website of bel me gewoon

Andere diensten in de buurt van Alkmaar

Is Inge Wouters in Schubertkade 24, Alkmaar 1817 GB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Scholen diensten in Alkmaar beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Alkmaar Scholen per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3673870]