Belgische interim managers voor Nederlandse bedrijven

Belgische interim managers voor Nederlandse bedrijven van Interimmanagers.be

Door: Interimmanagers.be  17-09-2008
Trefwoorden: Management, Interim Management, Belgie

 

Nederlandse bedrijven hebben dikwijls een dochter onderneming in België. Soms wordt echter wel eens de andere manier van zaken doen in België onderschat. Dit kan leiden tot misverstanden en spanningen binnen de eigen organisatie(s).

Steeds meer worden Belgische interim managers ingezet om eea weer recht te trekken. Een interim manager wordt immers als veel minder bedreigend gezien dan iemand die rechtstreeks door het hoofdkantoor wordt afgevaardigd.

Interimmanagers.be specialiseert zich in interim management voor Benelux bedrijven. Zij leveren kwaliteitsvolle interim managers in uiteenlopende disciplines.

Interimmanagers.be brengt zelfstandige interim managers met ruime en bewezen ervaring in contact met bedrijven die behoefte hebben aan een tijdelijke invulling van een vacante managementspositie.

Interimmanagers.be rekruteert over de hele Benelux en levert interim management op gebied van General Management, Sales en Marketing, Human Resources, Legal, IT en Logistiek.

Onze Nederlandse partner specialiseert in Financiële dienstverlening, fiscale advisering, detachering en werving & selectie.

Wekelijks prospecteren wij meer dan 150 bedrijven in de hele Benelux om geschikte opdrachten voor onze interim managers te zoeken.
Talrijk zijn de Nederlandse bedrijven met een vestiging in België en Belgische bedrijven met een vestiging in Nederland.
InterimManagers.be biedt voor deze bedrijven zowel Nederlandse als Belgische interim managers die de cultuur verschillen tussen beide landen haarscherp aanvoelen. Samen met onze Nederlandse partner bieden wij u een totaal oplossing met een aanspreekpunt in eigen land.

Onze interim managers begeleiden Benelux bedrijven in de communicatie tussen de verschillende landen. Hij helpt bij het lanceren van nieuwe producten of diensten. Een interim manager helpt met het opstarten van een nieuwe afdeling in een bestaand bedrijf of helpt met het opstarten van een nieuw filiaal of productie unit. Hij helpt met het in de markt zetten van een nieuw product of met de marketing en sales. Hij (zij)motiveert de salesforce of begeleidt in het uittekenen van een nieuwe bedrijfsstructuur. De Interim manager vertaalt de cultuurverschillen tussen Belgische en Nederlandse bedrijven. Kortom, er is een geschikte interim managervoor elk specifiek probleem.

Een interim opdracht is per essentie tijdelijk. Een opdracht varieert van 4 tot 18 maanden. Bent u een zelfstandig interim manager op zoek naar opdrachten stuur dan uw CV online door via deze website. U wordt opgenomen in een uitgebreid netwerk van interim managers en opdrachtgevers.

Bent u een Benelux bedrijf op zoek naar een interim manager laat dan uw gegevens na via onze website. Wij contacteren u binnen de 24 uur voor een verkennend gesprek.Trefwoorden: Belgie, Interim Management, Interim Manager, Interimmanager, Interimmanagers, Management, Manager