Naamswijziging: Glandigo.com BV wordt InternetInvestering.nl BV

Door: Internetinvestering.nl  12-08-2008
Trefwoorden: Internet, Financiering, Finance

Naamswijziging: Glandigo.com BV wordt InternetInvestering.nl BV

InternetInvestering.nl BV is met ingang van 12 augustus 2008 de nieuwe naam van Glandigo.com BV.

Door deze naamswijziging wordt de koersverandering binnen het bedrijf duidelijker gecommuniceerd. InternetInvestering.nl BV verandert van een bedrijf dat het complete proces van het in eigen beheer ontwikkelen en exploiteren van commercieel interessante websites uitvoert, naar een bedrijf dat investeert in minder- en meerderheidsbelangen in Nederlandse- en Belgische internetbedrijven.

InternetInvestering.nl BV prefereert investeren in ICT start-ups met een benodigd kapitaal tot 70.000 euro. Naast een financiële inbreng investeert InternetInvestering.nl BV ook door middel van kennis. Dit doen wij bijvoorbeeld door onze juridische experts, zoekmachine optimalisatie techneuten, designers en programmeurs mee te laten werken aan een project waarin wij investeren.

Het bedrijf is in 2003 opgericht en opereert vanuit Breda. Met bekende titels als ShopADSL.nl, DeVeldslag.nl en AllePersberichten.nl bezit InternetInvestering.nl BV enkele vooraanstaande titels. InternetInvestering.nl exploiteert zo’n honderd verschillende websites in de categorieën: productinformatie, cultuur (muziek, kunst), juridisch advies, nieuws en breedband internet / digitale TV.

InternetInvestering.nl BV blijft 100 % dochter van Sketch Capital BV. Sketch Capital BV is geheel onafhankelijk en niet gelieerd aan andere partijen. InternetInvestering.nl BV richt zich puur op internet. Investeringen in andere branches zijn enkel mogelijk via Sketch Capital BV.

NOOT VOOR DE REDACTIE:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

InternetInvestering.nl BV
Sketch Capital BV

Dhr. Sander Schetters

Etnastraat 20
4814 AA Breda

Trefwoorden: Finance, Financiering, Internet, Investering, Start-up

Contact Internetinvestering.nl

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share