Intersport Luxen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nieuwestad 72 , 8911 CW Leeuwarden, Fryslân
Website - Geen ingevoerd
E-mail

Over Intersport Luxen

Intersport Luxen heeft twee ruime winkels in het mooie Leeuwarden. Hoewel de visie gelijk is verschillen de sfeer en de assortimenten.

Intersport Luxen, Nieuwestad 72, Leeuwarden

In augustus 2011 heeft Intersport Luxen haar verbouwde sportwinkel in het hartje van Leeuwarden heropend. Behalve de frisse look is de winkel ook veel groter geworden! De winkel is ingericht volgens het nieuwste concept van Intersport. Dit wil zeggen dat wij nu werken in werelden. We werken nu onder andere in een running wereld, een voetbalwereld, een tennis-, en fitness-, en een badwereld. Wij bieden u actuele collecties voor verschillende sporten van verschillende merken.

Intersport Luxen Active, Zuiderplein 7, Leeuwarden

Intersport Luxen Active is onze wandel-/outdoor en wintersport winkel. In de zomer biedt deze winkel een compleet assortiment voor wandelen, reizen en outdoor-aktiviteiten, zoals wandelschoenen, rugzakken, kampeeraccessoires en slaapzakken. Intersport Luxen Active heeft een zeer uitgebreid assortiment wandel- en bergschoenen. Bij diverse merken behoren wij tot de grotere dealers. Wij adviseren u graag bij de aankoop van een goed passend paar .

Openingstijden

Ma
-
Di - Wo, Vr
-
Do
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Leeuwarden Fryslân

Is Intersport Luxen in Nieuwestad 72, Leeuwarden Fryslân 8911 CW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Leeuwarden Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leeuwarden Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819980]