Intra Intern Transportmiddelen

Afdrukken

Is Intra Intern Transportmiddelen incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: 2408 AL Alphen aan den Rijn,

E-mail

Over Intra Intern Transportmiddelen

Intra Intern Transportmiddelen B.V. is een onderdeel van Marco Lifttechniek B.V. (marktleider in heftafel en lifttechniek) en HYMO Nederland B.V. In ons leveringsprogramma vindt u diverse transport- en hulpmiddelen die in vele bedrijfsomgevingen worden toegepast, van kantoor tot magazijn. Onze hoofdvestiging is gevestigd in Zweden en sinds 2008 ook in Nederland vertegenwoordigd. Wij onderscheiden ons door middel van een persoonlijke benadering, onze gunstige prijzen en snelle levertijden. Mocht een product onverhoopt niet op voorraad zijn, kunnen we door de korte lijnen met onze hoofdvestiging in Zweden ervoor zorgen dat u het product binnen een acceptabele termijn alsnog geleverd krijgt

Is Intra Intern Transportmiddelen in Alphen aan den Rijn 2408 AL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3685766]