Isolectra toont Evolutie in techniek op MOCON

Door: Isolectra  26-03-2009
Trefwoorden: Machinebouw, Mocon, Isolectra

Capelle aan den IJssel, 24 maart 2009 - Isolectra bv is ook dit jaar aanwezig op de beurs easyFairs MOCON, die op 7 en 8 april in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch zal gaan plaatsvinden. Tijdens de beurs staat de evolutie in techniek voor Isolectra centraal. Op stand 1052 worden de laatste ontwikkelingen op het gebied van automatisering getoond met een knipoog naar de evolutie in techniek.

De ontwikkeling in de techniek liep in het begin van de afgelopen eeuw lang niet altijd gelijk met de belangen op het menselijke vlak. Vandaag de dag zijn er echter richtlijnen die er bij helpen een goede, veilige en professionele werkomgeving te creëren. Isolectra informeert u graag over de laatste ontwikkelingen op het gebied van automatisering. De fabrikanten van Isolectra zijn er door innovatief denken in geslaagd om hun producten nog verder te verbeteren.

Tijdens de beurs zal Isolectra dan ook diverse producten tonen die hieraan voldoen, waaronder de Vital-loop van Jokab Safety, waarmee u het meest overzichtelijke cat. 4 veiligheidssysteem ontwerpt. Het snel te installeren drukknop/noodstop concept van Fortress Interlocks. Het meerkleuren signalenled van Funcke & Huster. Intelligente beeldschermbediening van ESA en het waterdichte Wieland concept voor alle industriële verbindingen.

Over Isolectra
Isolectra bv levert innovatieve oplossingen die bijdragen aan zorg, veiligheid, comfort en communicatie voor de sectoren Care, Telecom, Building en Industrie. De onderneming bestaat bijna 60 jaar, is een betrouwbare partner met kennis van markten en technologie en speelt in op de veranderende behoeften bij de klant. De producten, systemen en diensten zijn terug te vinden in onder andere woningen, zorginstellingen, kantoren, fabrieken, energiecentrales, luchthavens, stations, tunnels, penitentiaire inrichtingen, parkeergarages, telecom-infrastructuren en machines. Isolectra bv is onderdeel van TKH Group NV te Haaksbergen. TKH is een internationaal opererende groep ondernemingen die zich heeft gespecialiseerd in het creëren en leveren van innovatieve Telecom, Building en Industrial Solutions. Meer informatie op www.isolectra.nl of www.tkhgroup.com. Het hoofdkantoor van Isolectra is gevestigd aan de Rivium Boulevard 101, 2909 LK Capelle aan den IJssel (KvK 24115940).


Trefwoorden: Isolectra, Machinebouw, Mocon,