Iteched

Afdrukken

Is Iteched incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Regge 13 , 5751TN Deurne,

E-mail

Over Iteched

Welkom op iTeched, een internet bedrijf die gespecialiseerd is in het verkopen van elektronica. Door hoge kwaliteit producten te verkopen voor een leuke prijs en goede service hopen wij u 100% tevreden te stellen. Wij streven daarom ook naar 5 ster reviews op onze producten, neem contact met ons op als u niet 100% tevreden bent dan proberen wij een goede oplossing te vinden. Geef ons dus nooit een negatieve review voor contact op genomen te hebben. Ons doel is de goedkoopste te zijn van nederland! Daarbij hebben wij jullie hulp nodig, want vind u het ergens goedkoper dan passen wij de prijs aan. Wij zitten in Deurne, wij bieden verzending aan zodat u de producten snel in huis heeft en u kunt het bij ons komen ophalen. Normaal heeft u het product in enkele werkdagen binnen, maar dat ligt eraan in hoe grote maten het product aanwezig is. Wij zullen u op de hoogte houden over de levering. Als het product niet op voorraad is staat er een verwachte verzendtijd

Is Iteched in Regge 13, Deurne 5751TN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3754875]