Itfixe

Afdrukken

Is Itfixe incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Over Itfixe

Computerhulp aan huis Computerhulp aan huis: Uw computer is traag, Computerhulp aan huis start niet meer op, valt uit, geeft vreemde……… meldingen, heeft geen verbinding, verliest verbinding, en uw bestanden dan? U wilt de juiste hulp, zonder hoge rekeningen. Dat kan….in bijzondere gevallen leent u een Itfixe laptop om verder te kunnen werken. Een greep van de zaken waarmee ik u kan helpen: Een computer die traag is nakijken en repareren U wilt over van Windows XP naar Windows 7 of Windows 8 Computer APK en onderhoud: ik kijk uw pc op 20 punten na om veilig & vlot te blijven computeren. Hierna kan ik u ook op afstand helpen U komt aan de telefoon er niet uit met Ziggo, KPN of andere internetprovider als er een probleem met de internetverbinding opgelost moet worden. Installeren van een nieuwe computer, bestanden en programma’s overzetten Veiligheid van computer en (wifi)netwerk checken en aanscherpen om veilig te kunnen internetten Instellen van email Instellen van uw tablet met uitleg over het gebruik Het maken van backups & het terugzetten van backups Datarecovery: ook als uw schijf piept, klikt of ratelt en kapot is gegaan is kan ik data vaak toch terughalen. Virus-, malware verwijderen (mijn computer loopt vast: melding dat ik geld moet betalen om weer vrij te kunnen computeren) Printer aansluiten/ problemen verhelpen PC-hulp thuis bij leren van computergebruik en gebruik van tablet Windows, Android & Linux Hulp op afstand Computerhulp aan huis Groningenna een afspraak bij u thuis voor het uitleggen/oplossen van eenvoudiger zaken

Is Itfixe uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3687269]