Jachthaven De Nadorst

Afdrukken

Is Jachthaven De Nadorst incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Over Jachthaven De Nadorst

Welkom bij Jachthavenvereniging De Nadorst. De haven ligt aan de rand van het mooie Overijsselse Zwartewaterstadje Hasselt en vormt de directe overgang van het meer stedelijke Zwolle, naar een mooi buitendijks natuurlijk rivierenlandschap. De “Kop van Overijssel” met de unieke Wieden en Weerribben, Zwartsluis en Giethoorn op vaar- en fietsafstand nabij. Kortom, een unieke plek! Ook voor passanten zijn er rustige en beschutte ligplaatsen. Alhoewel midden in de natuur, toch met het historische centrum van de Hanzestad Hasselt en winkels op loopafstand.Deze website bevat informatie die interessant is voor passanten, onze leden, maar ook voor diegenen die een lidmaatschap overwegen: download hier het Aanmeldformulier 2015 Luchtfoto van onze haven. Gezicht op Hasselt vanaf het Zwartewater

Is Jachthaven De Nadorst uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3699183]