Jan Postma

Afdrukken

Is Jan Postma incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Over Jan Postma

Kies voor een erkende rijschool met veel ervaring! Ons slagingspercentage is hoog en ligt in Friesland boven het gemiddelde! Goed leren autorijden is belangrijk. Voor je eigen veiligheid en voor die van anderen. Wij pakken daarom je rij-opleiding serieus aan. Onze rij-instructeurs zijn rustig en betrokken. Ze zetten zich volledig in om jou snel aan een rijbewijs te helpen. Maar nog veel meer om van jou een goede en veilige bestuurder te maken. Je hebt een vaste rij-instructeur en lest in dezelfde auto. Onze rijschool is actief in de regio’s rond de examenplaatsen Heerenveen, Leeuwarden en Sneek. Wij bieden rij-opleidingen voor personenwagens, motoren en aanhangwagens. Liever een spoedopleiding? Geen probleem. Wij zorgen dat je in no-time je rijbewijs haalt. Voor alle rij-opleidingen hebben wij een totaalpakket. Dit pakket bestaat uit rijlessen, een CBR-proefexamen, 1e praktijk examen en een theoriecursus met boek, cd-rom en examen. Vooral met de theoriecursus onderscheiden wij ons op rijschoolgebied. Met een theoriecursus is de kans van slagen voor het theorie-examen aanzienlijk groter. De theorielessen worden gegeven in een speciaal lokaal. De ervaring leert dat dit beter werkt dan zelfstudie

Andere diensten in de buurt van

Is Jan Postma uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Gevaarherkenning diensten beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Gevaarherkenning per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3684363]