Jazz And Wine

Afdrukken

Is Jazz And Wine incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Over Jazz And Wine

Jazz and Wine is een theatervoorstelling waarin een wijnproeverij en jazzconcert wordt gecombineerd. U geniet van een wijnproeverij van 5 excellente wijnen en de lekkere easylistening jazz van trio Mijne Heeren. OP 21 maart speelt de voorstelling in Club Dauphine in Amsterdam. Dat deze hemelse combinatie de weg naar het theater niet eerder vond is voor de initiatiefneemster Joyce Stevens een raadsel. Terwijl je geniet van een glas wijn, leren over wat je proeft en bewust worden van wat je hoort. Anekdotes over Jazz en je heerlijk laten meevoeren door de arrangementen van trio Mijne Heeren. Bekende standards uit the American songbook maar ook recenter werk

Andere diensten in de buurt van

Is Jazz And Wine uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Theater diensten beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Theater per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3760971]