Jcv Makelaars

Afdrukken

Is Jcv Makelaars incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres:

E-mail

Over Jcv Makelaars

De totale dienstverlening van JCV MAKELAARS kenmerkt zich door een sterke persoonlijke en klantgerichte benadering, waarbij betrouwbaarheid en deskundigheid sleutelwoorden zijn. JCV staat voor Johan C. Vellekoop. Johan Vellekoop is vanaf 1981 werkzaam in de makelaardij en was tot juni 1998 verbonden aan Vellekoop Makelaardij - Onteigeningen (destijds gevestigd in ’s-Gravenzande en Bleiswijk) als mede-eigenaar. In juli 1998 heeft hij JCV De Agrarische Makelaardij opgericht wat uiteindelijk is geworden tot het JCV MAKELAARS van nu. JCV MAKELAARS is gespecialiseerd in agrarisch onroerend goed (met name glastuinbouw), onteigeningszaken, bedrijfsmatig onroerend goed en wonen onroerend goed (met name vrijstaande woningen in het buitengebied). Wilt u meer informatie of heeft u een makelaar nodig, neem dan vrijblijvend contact op met JCV MAKELAARS

Is Jcv Makelaars uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3736681]