Jdk Motoren

Afdrukken

Is Jdk Motoren incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Karreveld 57 , 4371GA Koudekerke,

E-mail

Over Jdk Motoren

JdK Motoren bestaat sinds 2006 en komt voort uit een uit de hand gelopen hobby. Het motor-virus zat er al vroeg in! Na jarenlang actief te zijn geweest in de motorsport breng ik nu alle opgedane ervaring in combinatie met de opleidingen (o.a. 1e motorfietstechnicus) in de praktijk. Voorheen als eenmanszaak gevestigd te Meliskerke waar ik de beschikking had over een gedeelte van een schuur. Een fijne en unieke locatie maar al snel te klein, vandaar dat we in 2010 de overstap naar een groot pand met werkplaats in Koudekerke hebben gemaakt.
We zijn gevestigd op industrieterrein Karreveld waar wij een ruime showroom en een moderne werkplaats hebben zodat we de klant prettig en professioneel kunnen helpen. Kwaliteit, eerlijkheid en uitmuntende service zijn de belangrijkste kenmerken binnen ons bedrijf. Door constant overtreffen van de verwachtingen konden we in 2008 uitbreiden door de overname van Leo Joosse bromfietsen uit Aagtekerke zodat we sindsdien ook zijn klantenkring voorzien van onze motorsport producten en diensten.
Vanaf 2012 hebben wij fulltime een monteur in de werkplaats en sinds begin 2014 hebben we een uitgebreide webshop waarmee we klanten in heel Nederland kunnen voorzien van hoogwaardige motors, brommers, scooters, quad, onderdelen en accessoires. In het bijzonder zijn we gespecialiseerd in cadeau's, motor geschenken en andere presentjes. Een echte snoepwinkel voor de motorliefhebber!
JdK Motoren is een erkend leerbedrijf, wat betekend dat we jonge monteurs de kans geven om hun talent verder te ontwikkelen in een professionele omgeving en moderne werkplaats.
U kunt bij ons terecht voor nieuwe en gebruikte brommers, (elektrische) scooters, motoren en quads. Ook bent u hier op het juiste adres voor al uw onderhoud, reparatie en revisie. Heeft u vragen of problemen op dit gebied? Wij staan graag voor u klaar. Kom eens langs en profiteer van onze goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs

Kaart

Openingstijden

Ma, Wo - Vr
- , -
Di
- , -
Za
- , -
Zo
Gesloten

Andere diensten in de buurt van Koudekerke

Is Jdk Motoren in Karreveld 57, Koudekerke 4371GA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Retail diensten in Koudekerke beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Koudekerke Retail per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3701771]