Jet Nijkamp

Afdrukken

Is Jet Nijkamp incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Rijnsburgstraat 74 , 1059 AX Amsterdam,

E-mail

Over Jet Nijkamp

Tekenaar en schilder Jet nijkamp wordt geïnspireerd door het fysieke en dierlijke van het aardse leven. De vergankelijkheid (vanitas), maar ook de levenslust. Dé instrumenten om het leven te proeven zijn de zintuigen.
Die vormen het uitgangspunt voor het recente werk. Jet Nijkamp werkt veel samen met andere disciplines. In haar nieuwste project In my backyard over het jubilerende Vondelpark werkt ze samen met dichters Anna Enquist (stadsdichter), Rozalie Hirs en Co Woudsma.
In haar project Bunkerleven staan de bunkers van de Atlantikwall centraal. Een onderzoek naar de verborgen levens en gedachten in deze getuigen van de tweede wereldoorlog.
Met geluidskunstenaar Frouke Wiarda en filmmaker Toon de Zoeten maakte ze een installatie rond het materiaal houtskool.
Met filosoof Klaas Rozemond en dichter Co Woudsma publiceerde ze de boeken 'Filosofie voor de zwijnen' en 'Het aardse leven'.
Haar hoofddoekjesproject 'Het is allemaal politiek correct gezeik' was in 2006 genomineerd voor de Black Magic Woman Award.
Daarnaast tekent en schildert zij in opdracht

Andere diensten in de buurt van Amsterdam

Is Jet Nijkamp in Rijnsburgstraat 74, Amsterdam 1059 AX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Pastels diensten in Amsterdam beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Pastels per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3784969]