Jo Joosten

Afdrukken

Is Jo Joosten incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Zeulk 3 , 6019CW Wessem,

E-mail

Over Jo Joosten

Kunstschilder Jo Joosten Het grootste deel van het oeuvre van Jo Joosten bestaat uit acrylschilderijen op doek in een fotorealistische beeldtaal en met een magisch-realistische uitstraling. Onwerkelijke en onverwachte situaties in een wereld die gekenmerkt wordt door vervreemding en mysterie. Vele facetten van het leven komen aan bod, zoals jong en oud, dood en leven. Zo kunnen veel van mijn schilderijen het best worden getypeerd. Ik schilder naar de werkelijkheid, maar hoewel die zeer dicht wordt genaderd, zijn mijn schilderijen lang niet altijd realistisch

Andere diensten in de buurt van Wessem

Is Jo Joosten in De Zeulk 3, Wessem 6019CW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Pauw diensten in Wessem beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Wessem Pauw per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3751392]