Joheco

Afdrukken

Is Joheco incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Ampèrestraat 6b , 2181 HB Hillegom,

E-mail

Over Joheco

Of het nu gaat om systeembeheer, hard- en software of telefonie , Voip / Hosted IP , internet, VDSL / SDSL of Fiber, : U wilt gewoon dat het werkt. En dat de levering en implementatie van nieuwe systemen en updates probleemloos verloopt. Daar zorgen we bij Joheco automatisering in Hillegom voor in de Bollenstreek, Haarlem, Leiden, Amsterdam en ver daar buiten. We bieden daarvoor verschillende totaaloplossingen, die we in overleg met u samenstellen. We zorgen ervoor dat uw apparatuur en verbindingen foutloos geïnstalleerd en geconfigureerd worden. Dit kan met HP, Cisco, Dell, Microsoft of een ander A merk. En Joheco zorgt dat uw systemen ook blíjft werken. Daarom besteden we veel aandacht aan monitoring en proactief onderhoud. Heeft u toch een probleem? Dan lossen onze ervaren IT-professionals het snel voor u op

Is Joheco in Ampèrestraat 6b, Hillegom 2181 HB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3786242]