Jorrit de Boer

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Spanjaardslaan 7 , 8917 AJ Leeuwarden, Frater

E-mail

Over Jorrit de Boer

Bewegen is de meest elementaire vorm van menselijk gedrag. Bewegingsgedrag vormt het vakgebied van de fysio- en manueeltherapeut. Belangrijk element daarin is de kennis van anatomie en mechanica van het spier- en skeletstelsel. Daarnaast is kennis noodzakelijk over de wijze waarop er samenhang ontstaat in spier- en gewrichtactiviteit, anders gezegd: hoe de coördinatie ontstaat waardoor het bewegen een juist uitgevoerde vorm krijgt. Functies binnen het centrale zenuwstelsel, m.n. in de waarneming, spelen daar een belangrijke rol in.

Het corrigeren van (pijnlijke) stoornissen en belemmeringen en het herstellen van de juiste bewegingscoördinaties gebeurt in mijn praktijk door middel van handmatige technieken (manuele therapie) en oefening. De behandeling is zoveel mogelijk gebaseerd op evidence based kennis van de hedendaagse bewegingswetenschappen.

De behandelingen zijn nooit forcerend (‘kraken’). Binnen 6 sessies moet verbetering merkbaar zijn.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Leeuwarden Frater

Is Jorrit de Boer in Spanjaardslaan 7, Leeuwarden Frater 8917 AJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Leeuwarden Frater beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leeuwarden Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825658]